Uitzending
RTL Boulevard - 10-4-2023

10-4-2023

RTL Boulevard

760 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Paul de Leeuw volgt kinderen met kanker: 'Zitten in je hart'
Verdrietig genoeg hebben veel gezinnen er mee te maken: kinderen met levensbedreigende ziektes. Hoe je daar als gezin mee omgaat, is voor iedereen anders. Paul de Leeuw (61) maakt er een tv-programma over en volgt vijf families op de voet. En dat levert emotionele en bijzondere verhalen op.

Massadonor Jonathan M. verwekt 550 kinderen en is niet van plan te stoppen
Donor Jonathan M. zou in ieder geval 102 kinderen hebben verwekt, maar dat zouden er ook zomaar eens 550 kunnen zijn. En dat is verboden in Nederland. Nooit eerder hoefde iemand zich voor een dergelijk vergrijp te verantwoorden voor de rechter. Clarice Stenger blikt vooruit op deze bijzondere zaak die deze week dient.

Film Air gaat terug naar tijd waar succes nog in de kinderschoenen stond
Het gaat slecht met schoenenmerk Nike, totdat een slimmerd bedenkt om in de jaren '80 in zee te gaan met basketbal legende Michael Jordan (60). Het verhaal leest als een sprookje; en dat komt goed uit, want dan is er ook een film van te maken. Matt Damon (52) en Ben Affleck (50) spelen de hoofdrollen en Fatima Moreira de Melo (44) is lyrisch.

Ellie Goulding verkent liefde voor dancemuziek op nieuw album
Haar videoclip bij het nummer 'Love Me Like You Do' is op YouTube inmiddels al 2,2 miljard keer bekeken - en waarschijnlijk zal het nummer nu voor de rest van de avond in je hoofd zitten, maar Ellie Goulding (36) is na deze hit gewoon doorgegaan als singer-songwriter. We spraken haar over haar nieuwe muziek.

Valse start voor Mia Nicolai en Dion Cooper: 'Houd mijn hart vast'
Nog een maand en dan is het zover, dan barst in Liverpool het Eurovisiesongfestival los. Alle Nederlandse ogen zijn natuurlijk gericht op Mia Nicolai (27) en Dion Cooper (29). Sommige fans worden nu toch een beetje zenuwachtig, want het afgelopen weekend wordt niet iedere noot gehaald.

Rob Goossens neemt het op voor Yvon Jaspers: 'Vond het fantastisch'
Van Slowakije tot Zweden en van Duitsland tot Denemarken; dit seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' gaan vijf nieuwe boeren op zoek naar kalverliefde. En dit keer vindt de zoektocht plaats door heel Europa. Rob Goossens (32) blikt uitgebreid terug op de eerste aflevering.

Daphne Bunskoek gaat Huub Oosterhuis missen: 'Heel bijzonder man is overleden'
Verdrietig nieuws van de familie Oosterhuis: vandaag laten Trijntje en Tjeerd weten dat hun vader Huub, na een kort ziekbed op 89-jarige leeftijd is overleden. Daphne Bunskoek (49) heeft veel met hem gewerkt.

Nichtje cold case-zaak Germa van den Boom schrijft emotioneel brief
Over tien dagen verloopt de 250.000 euro tipgeld die moet leiden tot het vinden van Germa van den Boom, één van de bekendste cold case-zaken waar de Peter R. de Vries Foundation zich momenteel voor inzet. Als laatste redmiddel om de zaak op te lossen heeft haar nichtje Emily een emotionele brief geschreven aan de dader, die ze ook zelf voorleest.

Rico Verhoeven heeft 'gezonde spanning' voor première Black Lotus
Het is vandaag een feestdag voor Rico Verhoeven en dat heeft niks met Pasen te maken. De kickbokser viert vandaag zijn 34e verjaardag op de rode loper van zijn eerste grote Hollywood film. Lukt het hem zijn zenuwen in bedwang te houden?

Koninklijke spotlight schijnt vandaag op Ariane: 'Willem-Alexander heeft zwak voor haar'
We vieren op deze tweede paasdag niet alleen de wederopstanding van Jezus, of de aankoop van een nieuwe bank op de meubelboulevard, maar ook de zestiende verjaardag van prinses Ariane. We weten eigenlijk vrij weinig van de jongste dochter van ons koningskoppel, maar Jeroen Snel (53) praat ons bij.

Reeks van ongelukken in huize Reesema: 'Wil niet helemaal lukken'
Jaap Reesema rijgt hit na hit aan elkaar en staat al sinds februari wekelijks in een stampvolle zalen met zijn eerste, eigen clubtour. Maar vandaag stapt hij maar wat graag even uit die tourbubbel, want ook hij is een van de twaalf beste zangers die in Ahoy staan. Een welkome afleiding na wat weken waarin alles wat mis kan gaan in huize Reesema, ook mis gaat.

Arno Kantelberg blij met terugkeer Rambo in bioscoop: '21 keer gezien'
Niet veel filmpersonages worden een begrip zoals John J Rambo, gespeeld door Sylvester Stallone, uit de jaren tachtig klassieker 'Rambo First Blood'. Met zijn wijdbeense schietposes, anabole biceps en rode bandana veroverde de actieheld de harten van talloze filmfans. Ter ere van het 40 jarig jubileum keert het iconische karakter nu terug in de bioscoop.

Psycholoog De Verraders onthult wanneer ze ingrijpen
Het is ze gelukt! De getrouwen weten gisteravond eindelijk een verrader het spel uit te spelen. Maria is de eerste die het veld moet ruimen na een heftige ronde tafel waar de emoties en psychologische mindgames tot een kookpunt komen. En in dit bizarre en pittige seizoen lijkt dat meer de norm dan de uitzondering.

Hoe kon Andrew Tate in de cel zijn gedachtegoed blijven verspreiden?
Na drie maanden voorarrest mag influencer Andrew Tate gisteren zijn Roemeense celletje verlaten. Andrew en zijn broer worden verdacht van mensenhandel én verkrachting. Tijdens detentie verschenen er nog dagelijks tweets van de broers online. Nu de hechtenis van Andrew in huisarrest is omgezet, zal iedereen weten dat hij er weer is. Én overlaadt hij het wereldwijde web met een tsunami van hersenspinsels...

Debbie heeft veel aan vriend tijdens zwangerschap: 'Enorm zorgzaam'
De liefde vond ze niet in B&B Vol Liefde, maar daarna was het wel raak met Vincenzo. Debbie uit het eerste seizoen is zelfs in blijde verwachting. Met nog een maandje te gaan voordat haar wondertje op de wereld moet komen, is de voormalig bed and breakfast-eigenaresse nu met zwangerschapsverlof.

Karsu kan na moeilijke tijd afleiding vinden in Beste Zangers Live
Zangeres Karsu was in 2021 één van de talentvolle deelnemers van Beste Zangers. Vanavond staat ze samen met een mooie groep andere artiesten op het podium bij Beste Zangers Live. En dat is een mooi moment na een verdrietig jaar, waarin ze door de verschrikkelijke aardbevingen in Turkije en Syrie meerdere familieleden verloor.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 10 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie