Uitzending
RTL Boulevard - 1-8-2021

1-8-2021

RTL Boulevard

331 x bekeken | 0 reacties
5
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Juridisch getrouwtrek om B&B boerin Steffi
Boerin Steffi (31) is nog maar amper moeder of ze is alweer hard bezig met haar volgende avontuur: een eigen B&B voor ruiters. Alleen lijkt ze nu aan een dood paard te trekken, want na bezwaar van haar buren mag er voorlopig niets worden gebouwd.

'Met elk lichaam kun je een taille creëren''
Als je op dit moment wil investeren in een mode-accessoire, ga dan voor de riem. Die is namelijk weer helemaal terug, maar dan wel nét even anders dan je gewend was. Nikkie Plessen (36) weet hoe.

Paris Hilton wil mensen laten lachen met nieuwe kookshow
Bij Paris Hilton (40) denk je misschien niet direct aan een top-chef, maar toch is haar 'Sliving Lasagna' inmiddels zo'n hit dat de realityster een eigen kookprogramma krijgt bij Netflix. En, zoals je van Paris kan verwachten, is het koken met flair.

Gert Verhulst zelf ook verwonderd door 25 jaar Studio 100
Gert Verhulst (53) is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Niet alleen zijn Studio 100-karakters zijn een hit, ook zijn realityserie 'De Verhulstjes' weet te boeien. Binnenkort kunnen we ook naar hem luisteren, want Gert komt met zijn eerste eigen album.

Marc: 'Sarah Ferguson is de schaamte voorbij'
Voordat Meghan Markle (39) een persona non grata werd binnen het Britse koningshuis was daar Sarah Ferguson (61). De ex-vrouw van prins Andrew (61) overleefde mening schandaal en maakte deze week haar zoveelste comeback met een nieuw boek. Marc van der Linden (51) volgt haar al jaren.

'Van vaccinatieplicht in Nederland nog geen sprake'
Als je bij Netflix, Facebook of Google werkt moet je vanaf nu - of je het nou wil of niet - je laten vaccineren. Steeds meer grote Amerikaanse bedrijven eisen dat hun werknemers verplicht een spuitje nemen. Maar mag dat eigenlijk zomaar volgens de wet?

Man prinses Eugenie verkiest partyboot boven gezin
De Britse prinses Eugenie (31) zal vanmorgen niet zo prinsheerlijk aan het ontbijt hebben gezeten bij het zien van de vakantiefoto's van haar echtgenoot. Haar man Jack Brooksbank (35) is op een boot bij Capri gespot met drie schaars geklede vrouwen. Terwijl zij thuis is gebleven met hun baby August.

Hélène scoort met De Oranjezomer: 'Wilfred is vervangbaar'
Dat we maar geen genoeg kunnen krijgen van al het sporten blijkt wel uit de kijkcijfers van 'De Oranjezomer'. Na het EK, de Tour en de Olympische spelen is presentator Wilfred Genee (54) wel toe aan een welverdiende vakantie. Hij draag het estafette-stokje over aan Hélène Hendriks (40), die zaterdagavond haar debuut maakte.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 1 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie