Programma
Rico

Rico

6
In de realityserie Rico bij SBS6 volgen we Rico Verhoeven. Op 21 december 2019 gaat Rico voor de tweede keer het gevecht aan met Badr Hari. We volgen Rico in de weken voorafgaand aan dit gevecht. In de serie RICO wordt de wereldberoemde kickbokser gevolgd in aanloop naar zijn gevecht tegen Badr Hari. We zien hoe Rico zich voorbereidt op het gevecht met Badr Hari. Maar ook hoe hij in gevecht is om genoeg tijd vrij te maken voor zijn gezin. Rico is wereldkampioen kickboksen en wij kunnen in dit programma zien wat hij dagelijks doet.
De eerste uitzending van Rico is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Rico

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Rico online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Rico Verhoeven Rico Verhoeven is geboren op 10 april 1989 te Bergen op Zoom. Rico Verhoeven is een Nederlands kickbokser. Onlangs was Rico Verhoeven te gast bij Pauw. Bekijk volledig dossier
 • Badr Hari Badr Hari is geboren op 8 december 1984 te Amsterdam. Badr Hari is een Nederlands-Marokkaans kickbokser. Badr Hari heeft het script geschreven van o.a.: DWDD. Onlangs was Badr Hari te gast bij Pauw. Bekijk volledig dossier
nieuws over Rico
 • Rico - Kickbokser Verhoeven krijgt realityserie op SBS6

  Kickbokser Verhoeven krijgt realityserie op SBS6

  19-10-2019

  Kickbokser Rico Verhoeven krijgt een eigen realityserie op SBS6. In de vijfdelige serie RICO wordt de wereldberoemde kickbokser gevolgd in aanloop naar zijn gevecht tegen Badr Hari. Op 21 december 2019 probeert hij Badr opnieuw te verslaan en daarom volgt SBS6 hem in zijn voorbereidingen.

  De serie geeft een bijzonder kijkje in het leven van Verhoeven, die 2019 het ‘drukste jaar’ van zijn leven noemt. “Alles van Rico de atleet, tot de hectiek in het gezinsleven”, vertelde de kickbokser in Shownieuws over zijn eigen realityserie, die vanaf maandag 25 november te zien is op SBS6.

  Vorig jaar slaagde John de Mol erin om de uitzendrechten van GLORY Kickboxing naar zijn tv-zender Veronica te halen. “GLORY en een kampioen als Rico Verhoeven hebben de vechtsport toegankelijk gemaakt voor een breder publiek”, zei zendermanager Bastiaan van Dalen van Veronica toen.
  Lees verder