Uitzending
Return to sender - Aflevering 8

Aflevering 8

Return to sender

26-11-2008

| 1429 x bekeken | 0 reacties
7
Art is in Kenia. Hij bezoekt de makers van de schalen, waar Katja vorig jaar een bezoek aan bracht. Met deze schalen is van alles misgegaan, waardoor ze nooit door Return to Sender zijn verkocht. Art krijgt van Mike, de maker van de schalen, te horen wat er de vorige keer precies fout is gegaan. Zijn bezoek wordt op typisch Keniaanse manier afgesloten: hij gaat met Mike, die zijn creatieve inspiratie rechtstreeks uit de natuur haalt, op safari. Ondertussen is Katja nog op bezoek bij Rabia in Marokko, een vrouw die opgroeide in Nederland, maar nu met de vrouwen in haar geboortedorp een eigen bedrijf is begonnen. Katja rondt haar reis af met een fantastisch afscheidsdiner. Ze krijgt typisch Marokkaanse Tajine voorgeschoteld, maar dan gekookt en geserveerd door de mannen!

Deze uitzending van het programma Return to sender met de titel Aflevering 8 is uitgezonden op woensdag 26 november door NET5. De presentatie was in handen van Katja Schuurman en Art Rooijakkers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee