Programma
Red Sea Rib Rally 2007

Red Sea Rib Rally 2007

6
Twintig teams, waarvan een aantal Nederlandse, strijden in en rondom de Rode Zee om winnaar te worden van de Rib Rally van 2007. Zij moeten in jeeps en quads rijden, duiken en varen, maar bijvoorbeeld ook kameel rijden. Bekende deelnemers zijn onder andere presentatrice Tamara Brinkman en autocoureur Tom Coronel.

Endurance
Twintig teams reizen voor een week naar Egypte om hier aan de kust van de Rode Zee mee te doen aan het meest spectaculaire watersportevenement van de wereld. De teams doen onder andere Hurghada, Suma Bay en El Gouna aan. Deze keer staat ‘endurance’ centraal. Hierbij komen sporten als Waterskiën, Hardlopen, Klimmen, Zwemmen en natuurlijk Rib-varen, waar het programma voor 75% uit bestaat, aan bod. Het winnende team wint uiteindelijk een verzorgde vakantie in het tropische Hurghada.


Teambuilding en leiderschap
Naast sportiviteit en strategisch inzicht worden ook eigenschappen als intelligentie, navigatie en doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Er moet goed worden samengewerkt binnen de teams en daarom komen teambuilding en leiderschap om de hoek kijken. Snel materiaal om mee te varen alleen is dus niet genoeg tijdens deze rib rally.


Tom Coronel en Tamara Brinkman
De bekende autocoureur Tom Coronel vertegenwoordigt zijn team ‘Seat Holland’. Presentatrice Tamara Brinkman, die bekend is van het Veronica programma Road Run, is één van de dames in het team 'CiderHouse'. Dit is het eerste vrouwelijke team dat meedoet aan de endurance-class.
 • Red Sea Rib Rally 2007

  1723 x bekeken | 28-6-2008
  Red Sea Rib Rally 2007 - Zaterdag 28 juni 2008
  5
  Twintig teams, waarvan een aantal Nederlandse, strijden in en rondom de Rode Zee om winnaar te worden van de Rib Rally van 2007. Deze uitzending van het programma Red Sea Rib Rally 2007 met de titel Zaterdag 28 juni... Bekijk uitzending
 • Red Sea Rib Rally 2007

  1371 x bekeken | 21-6-2008
  Red Sea Rib Rally 2007 - Zaterdag 21 juni 2008
  5
  Twintig teams, waarvan een aantal Nederlandse, strijden in en rondom de Rode Zee om winnaar te worden van de Rib Rally van 2007. Deze uitzending van het programma Red Sea Rib Rally 2007 met de titel Zaterdag 21 juni... Bekijk uitzending