Programma
Red Light

Red Light

6
Red Light is een Nederlandse dramaserie bij BNN-VARA. In de serie draait het allemaal om vrouwen, seksualiteit en macht. Door een mysterieuze verdwijning verstrengelen de levens van drie totaal verschillende vrouwen zich met elkaar. Deze vrouwen staan ieder op een belangrijk keerpunt in hun leven.
De hoofdrollen in Red Light zijn voor Carice van Houten, Maaike Neuville en Halina Reijn.
De eerste uitzending van Red Light is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Red Light

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Red Light online beschikbaar komt)
Nieuws over Red Light
 • Red Light - Carice van Houten en Halina Reijn in nieuwe NPO 1-serie

  Carice van Houten en Halina Reijn in nieuwe NPO 1-serie

  4-8-2019  Carice van Houten en Halina Reijn zijn volgend jaar samen te zien in een nieuwe Nederlandstalige televisieserie. Deze week zijn de opnames van Red Light, een verhaal over vrouwen, seksualiteit en macht, begonnen. De Belgische actrice Maaike Neuville vertolkt de derde hoofdrol in de serie.

  De twee Nederlandse topactrices namen niet alleen het initiatief voor Red Light, maar zijn als creative producers ook betrokken bij de totstandkoming van de serie. “Het is onze missie om belangwekkende verhalen te vertellen vanuit een vrouwelijk perspectief”, zegt het tweetal.

  Red Light is een internationale coproductie tussen de publieke omroep BNNVARA en de Belgische tv-zender VTM. “We zijn erg trots dat na lange voorbereiding de opnames nu gaan beginnen. We geloven dat Red Light een zeer wervelende, actuele serie wordt”, zeggen Carice en Halina.
  Lees verder
Over dit programma
 • Carice van Houten Carice van Houten is geboren op 5 september 1976 te Leiderdorp. Carice van Houten is een Nederlands actrice, radiopresentatrice en ambassadrice van het Wereld Natuur Fonds. Carice van Houten speelde onder andere in ZappBios, In Therapie, Boy meets… Bekijk volledig dossier
 • Halina Reijn Halina Reijn is geboren op 10 november 1975 te Amsterdam. Halina Reijn is een Nederlands actrice en schrijfster. Halina Reijn speelde onder andere in Jeuk, Charlie, Flikken Maastricht, RTL Sneak Preview, In Therapie, Het Uur van de Wolf, Van God… Bekijk volledig dossier