Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 7-4-2007

7-4-2007

RAYMANN!

1513 x bekeken | 0 reacties
6
Rood Wit Blauw (Hoe goed past Nederland bij Jou?
John van den Heuvel. In Nederland heeft iedereen een mening over iedereen, maar hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? En hoe zit het met de vooroordelen die we ten opzichte van elkaar hebben? Dat wordt getest in Rood Wit Blauw. Met deze week misdaadverslaggever en presentator John van den Heuvel over het proces van de eeuw... het proces Holleeder.

Gesprek Tante Es: Nurlaila Karim
Dit keer stelt Tante Es de vraag 'Wie is je vader, wie is je moeder?' aan musicalster Nurlaila Karim. Ze speelt momenteel de hoofdrol (Dorothy) in de musical The Wiz.

Muziek: Living soul legend Swamp Dogg
Swamp Dogg is de artiestennaam van de 64-jarige Jerry Williams jr. Hij begon zijn carrière als zanger bij de band van Lionel Hampton. Hij werkte als songschrijver en producer samen met o.a. Doris Duke, Gene Pitney, Z.Z. Hill, Gary U.S. Bonds, The Drifters, The Commodores, Bobby Blue Bland, Wilson Pickett. Hij brengt zaterdagavond de blues-soul ballad Since I Fell For You van zijn nieuwste album Resurrection.

Altijd Prijs met Achmed!
Slager Achmed test ook in dit seizoen weer het publiek van Raymann is Laat op hun kennis van de Islam. Dat doet hij in de quiz Altijd Prijs met Achmed.

De Groeten uit Paramaribo
Quintis Ristie ging in de periode 2001-2003 voor Raymann is Laat op pad door heel Suriname. In deze aflevering van de Groeten uit Paramaribo laat Quintis zien hoe het openbaar vervoer in Suriname is geregeld.

Kwaku Gdongo
Disneyland Parijs is op zoek naar een nieuwe Donald Duck en Mickey Mouse. Geïnteresseerden kunnen bij het CWI een auditie doen, want de voorkeur van Disney gaat uit naar Nederlanders vanwege hun talenkennis. Jörgen Raymann praat er zaterdag over met de Afro-centrist professor Kwaku Gdongo.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zaterdag 7 april door de NPS. Te gast waren Nurlaila Karim en John van den Heuvel. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie