Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 31-3-2007

31-3-2007

RAYMANN!

2076 x bekeken | 0 reacties
6
Gesprek Tante Es met FC Groningen-coach Ron Jans
Dit keer stelt Tante Es de vraag Wie is je vader, wie is je moeder? aan Ron Jans, de voetbalcoach van FC Groningen en ex-profvoetballer. Onder Ron Jans werd FC Groningen vorig jaar op spectaculaire wijze derde in de Eredivisie.

Muziek van John Legend
John Legend, dé R&B en soulzanger van dit moment, brengt zijn laatste hit P.D.A. Het nummer staat op zijn tweede album Once again, dat eind 2006 verscheen. John Legend is meervoudig Grammy Award winnaar.

Altijd prijs met Achmed!
Slager Achmed test weer het publiek van Raymann is laat op hun kennis van de islam. Achmed wordt weer geassisteerd door zijn zoon Rachid.

Rood Wit Blauw (Hoe goed past Nederland bij jou)
In Nederland heeft iedereen een mening over iedereen, maar hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? En hoe zit het met de vooroordelen die we ten opzichte van elkaar hebben? Dat testen we in Rood Wit Blauw. Met deze week te gast SP Tweede Kamerlid Harry van Bommel.

De groeten uit Paramaribo
Quintis Ristie ging in de periode 2001-2003 op pad door heel Suriname. Op veler verzoek herhalen we dit seizoen het allerbeste van De groeten uit Paramaribo! In deze aflevering uit 2003 onderzoekt Quintis de terrasjescultuur in Suriname. In Nederland zoeken we bij het minste of geringste zonnestraaltje een terrasje op, maar hoe zit het met de terrasjescultuur in Suriname?

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zaterdag 31 maart door de NPS. Te gast waren John Legend, Harry van Bommel en Ron Jans. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie