Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
RAYMANN! - 24-3-2007

24-3-2007

RAYMANN!

1942 x bekeken | 0 reacties
5
Tante Es stelt de vraag Wie is je vader, wie is je moeder? aan RTL4-presentator Carlo Boszhard. Een kleine greep uit de programma's waarmee hij bekendheid verwierf: Telekids, Cash & Carlo, Life & Cooking en Gelukkig je bent er.

De Blue Man Group gaat een speciaal voor Raymann is laat gemaakte set performen, waarbij wordt stilgestaan bij het feit dat deze week de 150e aflevering wordt uitgezonden! De groep is afkomstig uit Amerika en bestaat uit drie personen, die zwarte kleding dragen en totaal blauw geschminkt zijn. Ze worden begeleid door een band met hoofdzakelijk slagwerkinstrumenten.

Raymann heeft contact met de Afro-deskundige professor Kwaku Gdongo. Professor Gdongo zal reageren op het nieuws dat Walt Disney bezig is met de productie van een nieuwe tekenfilm: The Frog Princess. De prinses zal voor het eerst in de Disney-geschiedenis de gedaante krijgen van een Afro-Amerikaanse vrouw.

Slager Achmed test ook in dit seizoen weer het publiek op hun kennis van de islam. Dat doet hij in de quiz Altijd Prijs met Achmed. Achmed wordt weer geassisteerd door zijn zoon Rachid.

In Nederland heeft iedereen een mening over iedereen, maar hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? En welke vooroordelen hebben we? Dat wordt getest in Rood Wit Blauw (Hoe goed past Nederland bij jou?). Met dit keer D66 Tweede Kamerlid Fatma Koser Kaya.

Quintis Ristie ging in de periode 2001-2003 voor Raymann is laat op pad door heel Suriname. Dat leverde spraakmakende, opmerkelijke en bovenal vermakelijke tv op. Op veler verzoek dit seizoen een herhaling van het allerbeste van De groeten uit Paramaribo! In deze aflevering uit 2001 laat Quintis zien waarom er in Paramaribo helemaal geen parkeerproblemen zijn.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zaterdag 24 maart door de NPS en RTL4. Te gast waren Carlo Boszhard en Fatma Koser Kaya. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie