Uitzending
RAYMANN! - 22-4-2012

22-4-2012

RAYMANN!

1270 x bekeken | 0 reacties
5
Met Maartje van Weegen, ex Mai Tai-zangeres Harriette Wheels, acteur Ali Çifteci en schrijfster/cabaretière Nilgun Yerli.
Tien acteurs portretteren met live muzikale begeleiding een bonte stoet Nederlanders. Jörgen spreekt hierover met Ali Çifteci. Groeten uit Turkije: Quintis Ristie ging naar Istanbul, Turkije voor een reeks korte filmreportages. In deze aflevering gaat Quintis mee met de Bosporus tour. In Identiteit van Nederland geven rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen hun visie op het Nederland van 2012. Deze week een performance door schrijfster en cabaretière Nilgun Yerli. Achmed de Slager is op de hoogte van alles wat er in zijn buurt in Rotterdam-West gebeurt. Hoe goed kennen andere mensen de buurt waarin ze wonen? In zijn Quiz test Achmed de buurtkennis van een kandidaat uit het publiek.

Presentatie: Jörgen Raymann.

Deze uitzending van het programma zo:Raymann is uitgezonden op zondag 22 april door NTR. Te gast waren Ali Cifteci, Maartje van Weegen en Nilgun Yerli. De presentatie was in handen van Jörgen Raymann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie