Programma
Ragas Reist Rond

Ragas Reist Rond

6
Ragas Reist Rond is een reisprogramma bij RTL4. De familie Ragas bestaande uit Bastiaan Ragas, Tooske Ragas en hun kinderen Sem, Leentje, Fien en Catoo reizen voor het programma de wereld rond.Tijdens hun wereldreis logeren ze elke keer 5 dagen bij een gezin dat opnieuw is gestart in het verre buitenland. De Ragassen doen alles wat het gezin normaal ook zou doen. Ze gaan mee naar het werk, eten en drinken zoals de famlilie dat daar normaal ook doet en de kinderen gaan ook mee naar school.
De eerste uitzending van Ragas Reist Rond is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Ragas Reist Rond

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Ragas Reist Rond online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Bastiaan Ragas Bastiaan Ragas is geboren op 30 juni 1971 te Lisse. Bastiaan Ragas is een Nederlands zanger en musicalacteur. Als presentator is Bastiaan Ragas onder meer bekend van Zo Zijn We Niet Getrouwd en Eye Opener. Bastiaan Ragas speelde onder andere in… Bekijk volledig dossier
 • Tooske Ragas Tooske Breugem is geboren op 3 juni 1974 te Zwolle. Tooske Breugem is een Nederlandse televisiepresentatrice, onder meer bekend van Idols. Tooske Ragas presenteert nu Huizenjacht. Als presentator is Tooske Ragas onder meer bekend van Jij & ik, Wie… Bekijk volledig dossier
Nieuws
 • Ragas Reist Rond - Familie Ragas op reis in RTL4-show Ragas Reist Rond

  Familie Ragas op reis in RTL4-show Ragas Reist Rond

  14-8-2018  Bastiaan en Tooske Ragas gaan komend najaar samen met hun vier kinderen op reis voor RTL4. De familie Ragas stapt in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld die voorgoed de koffers hebben gepakt en in het buitenland een nieuw leven zijn begonnen.

  Bastiaan en Tooske hebben het altijd druk met werk en verplichtingen, maar willen graag met hun gezin op reis. “We willen onze kinderen de wereld laten zien”, aldus Bastiaan. “Zouden wij bijvoorbeeld ook in Zimbabwe kunnen wonen met elkaar? Dat soort vragen houdt ons bezig.”

  Door zelf de koffers te pakken hopen zij daarachter te komen. De familie trekt voor vier maanden de wereld in en logeert tijdens hun wereldreis steeds vijf dagen bij een (gast)gezin om te ervaren hoe het leven is in de jungle van Brunei, in een Japanse miljoenenstad of op de steppe van Mongolië.

  Lees verder