Boulangerie Pâtisserie Italia is al 65 jaar actief in Saint-Léonard, een grotendeels Italiaanse wijk van Montréal, en is gespecialiseerd in traditionele, Italiaanse producten. Tania's ouders kochten het 16 jaar geleden voor haar, in de hoop Tania en het gezin een welvarende toekomst te bieden, met hun
pensioen op het spel als het mislukt. Hierdoor legt Tania veel druk op zichzelf en werkt 24/7 aan het bedrijf, wat ten koste gaat van haar tijd met haar gezin. Haar twee zussen werken er parttime, maar Tania, een getrainde Cordon Bleu-chef, is de baas in de keuken. Ze vindt het moeilijk om de touwtjes uit handen te geven. Uit angst dat ze de oudere Italiaanse klanten afschrikt, heeft ze niet haar stempel op het bedrijf kunnen drukken. Maar daardoor trekt ze ook geen nieuwe en jongere klanten. Steve ziet dat Tania kan bakken, maar ze kan niet delegeren en is bang om te moderniseren. Bovendien mist het bedrijf focus, omdat het naast een bakkerij, deels café en deels supermarkt is.
Deze uitzending van het programma Project Bakeover met de titel Sweet Serenity Now werd uitgezonden op zondag 29 december door NET5.