Uitzending
Profiel - Herman Wijffels

Herman Wijffels

Profiel

22-12-2010

| 2037 x bekeken | 0 reacties
8
Documentaire. Portret van prominent CDA-lid Herman Wijffels. Na zijn functies bij de Rabobank, de SER en de Wereldbank heeft Herman Wijffels zich volledig aan duurzaamheid gewijd. Wijffels is prominent lid van het CDA maar bekleedt op dit moment geen openbare functie en voelt zich daardoor vrij om zijn gedachten over de wereld te uiten. Dit doet hij onder andere bij de internationale denktank The World-connectors, die buiten de gevestigde instituten adviezen formuleren die ze aanbieden aan overheden en het bedrijfsleven.

Herman WijffelsAan de hand van interviews met Wijffels zelf, maar ook met zijn echtgenote, Herma van der Weide, studievriend Jan Kienhuis, ex-collega bij de Rabobank Bart Jan Krouwel, medevoorzitter van The Worldconnectors Sylvia Borren,voorzitter natuurmonumenten Jan Jaap de Graeff en politicus André Rouvoet krijgen we een beeld van een gedreven individu dat zich niet zelden in de contramine begeeft.

Deze uitzending van het programma Profiel met de titel Herman Wijffels is uitgezonden op woensdag 22 december door de KRO, de IKON en Human. Te gast waren Bart Jan Krouwel, Sylvia Borren, Jan Jaap de Graeff en André Rouvoet.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!