Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
PREMtime - Terugblik Premtime

Terugblik Premtime

PREMtime

17-12-2008

| 2610 x bekeken | 0 reacties
7
In de allerlaatste aflevering zoekt Prem hoofdpersonen op die hem in de afgelopen jaren bijzonder geraakt hebben. Één van die personen is Farid Zaari. In de eerste uitzending van PREMtime was hij destijds woordvoerder van een islamitische basisschool die zwaar onder vuur lag.
Een spraakmakende uitzending was die over rechts-extremistische jongeren op de Groenschool in Nijmegen. Een half jaar later blijkt de situatie te zijn verbeterd.
In januari 2006 verzette de Soedanese asielzoekster Randa zich tegen uitzetting, omdat ze vreesde dat ze in Soedan gedwongen zou worden tot vrouwenbesnijdenis. Dankzij het generaal pardon woont Randa met haar familie nog steeds in Drachten.
Prem eindigt zijn laatste uitzending met een interview met ex-minister Ella Vogelaar, die hij in 2003 sprak toen ze nog aan het hoofd stond van de Taskforce Inburgering.

Deze uitzending van het programma PREMtime met de titel Terugblik Premtime is uitgezonden op woensdag 17 december door de NPS. Te gast was Ella Vogelaar. De presentatie was in handen van Prem Radhakishun en Jalal Bouzamour. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
  • PREMtime Terugblik Premtime
  • Algemene waardering
    6
  • Andere uitzendingen PREMtime
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!