Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
PREMtime - Kinderterreur in Katendrecht

Kinderterreur in Katendrecht

PREMtime

7-5-2008

| 3724 x bekeken | 1 reacties
8
De roemruchte Rotterdamse wijk Katendrecht stond altijd bekend als een gevaarlijke achterstandswijk. De laatste jaren lijkt het beter te gaan met de wijk: er is veel geld voor renovaties, er verrijzen mooie appartementen en er vestigen zich nieuwe bedrijven. Maar in diezelfde wijk terroriseren jongetjes van rond de twaalf jaar oud de buurt door vandalisme en soms ook ernstige misdrijven. Zo werd een sigarenzaak overvallen door drie jongeren, waarvan de jongste dader net 12 jaar oud is en werd een buurtbewoner brutaal op straat beroofd door een jongen van veertien.

Prem Radhakishun en Jalal Bouzamour praten met slachtoffers en met bewoners van Katendrecht om te achterhalen wat er aan de hand is en wat er zou moeten gebeuren om de jongeren in de greep te krijgen. Als Prem probeert om met jongeren in de wijk te praten krijgt hij het aan de stok met een groep die de cameraploeg belaagt met ballen en stokken en is hij uiteindelijk gedwongen de opname stoppen.

De presentatie was in handen van Prem Radhakishun en Jalal Bouzamour. Deze uitzending van het programma PREMtime met de titel Kinderterreur in Katendrecht werd uitgezonden op woensdag 7 mei door de NTR. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
  • PREMtime Kinderterreur in Katendrecht
  • Algemene waardering
    7
  • Andere uitzendingen PREMtime
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!