Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
PREMtime - 28-5-2008

28-5-2008

PREMtime

1646 x bekeken | 0 reacties
6
Terugkeer pleegkind
Een paar weken geleden was Tante Talitha nog ten einde raad. Haar pleegkind Marcella was door Jeugdzorg (de Willem Schrikker Groep) uit huis geplaatst. In de geruchtmakende uitzending van PREMtime van 16 april j.l. was in opnames met verborgen camera te zien hoe de gezinsvoogd uiterst kil aan Talitha meedeelde: “Marcella komt nooit meer terug”.
Vorige week tikte het Arnhemse Gerechtshof de Willem Schrikker Groep op de vingers en besloot dat Marcella binnen een week weer terug moet naar Tante Talitha. Prem Radhakishun bezoekt de dolgelukkige pleegmoeder en confronteert de Willem Schrikker Groep met de gerechtelijke uitspraak.

Keiharde aanpak wietteelt
Al enkele jaren voert de gemeente Tilburg een keihard beleid tegen wiettelers. Huurders die in hun woning worden betrapt op het kweken van hennepplanten, worden zonder pardon uit hun woning gezet. Jalal Bouzamour ontmoet de Turkse Meryem. Zij had 20 plantjes in een slaapkamer. Nog voor ze kon oogsten viel de politie bij haar binnen. Hatice pakte het grootser aan. Bij haar trof de politie 180 planten aan. Beide vrouwen dreigt hetzelfde lot als Ria. Twee jaar geleden filmde PREMtime Ria toen zij net te horen had gekregen dat ze uit haar huis moest.

Deze uitzending van het programma PREMtime is uitgezonden op woensdag 28 mei door de NPS. De presentatie was in handen van Prem Radhakishun en Jalal Bouzamour. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
  • PREMtime 28-5-2008
  • Algemene waardering
    5
  • Andere uitzendingen PREMtime