Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
PREMtime - 14-5-2008

14-5-2008

PREMtime

1415 x bekeken | 0 reacties
6
Gezinscoach
Een jaar geleden berichtte PREMtime als eerste over het Utrechtse Overvecht, waar jonge kinderen de wijk bleken te terroriseren. De sfeer in de wijk lijkt te zijn verbeterd en de overlast door jonge kids is verminderd. Een van de maatregelen is het intensief begeleiden van probleemgezinnen door gezinscoaches. Jalal volgt een van die coaches en bezoekt een Marokkaanse alleenstaande moeder die al een jaar wordt begeleid.

Toeristenvisum
Al jaren probeert Romeo Engel vanuit Suriname zijn dochter in Nederland te bezoeken. Maar telkens wordt hem een toeristenvisum geweigerd vanwege zogenaamd “vestigingsgevaar”. Maar Romeo wil absoluut niet in Nederland gaan wonen. Hij wil enkel zien hoe zijn dochter, die hij al jaren niet heeft gezien, in Nederland woont. Tweede kamerlid Hans Spekman (PvdA) is het niet eens met deze praktijk engaat kamervragen stellen aan Staatssecretaris Albayrak.

Deze uitzending van het programma PREMtime is uitgezonden op woensdag 14 mei door de NPS. Te gast waren Hans Spekman en Nebahat Albayrak. De presentatie was in handen van Prem Radhakishun en Jalal Bouzamour. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
  • PREMtime 14-5-2008
  • Algemene waardering
    5
  • Andere uitzendingen PREMtime