Programma
PopTalk

PopTalk

6
PopTalk is een SBS6 praatprogramma. We zien allerlei ontroerende, emotionele , maar soms ook grappige en liefdevolle verhalen. De vragenstellers zijn een aantal aandoenlijke poppen die op diverse locaties in Nederland een leuk gesprek aangaan. Ze doen dit vooral met kids en bejaarden omdat die zo leuk kunnen vertellen. Daarom bezoeken de poppen ziekenhuizen, scholen, wachtkamers, peuterspeelzalen, AZC’s, verpleeg- en bejaardenhuizen. Daar zoeken ze naar kinderen en bejaarden die hun ei kwijt willen. Ze kunnen bij de poppen terecht voor een luisterend oor, een vrolijke noot en een positieve kijk op het verhaal.
De eerste uitzending van PopTalk is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op PopTalk

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van PopTalk online beschikbaar komt)
Nieuws over PopTalk
 • PopTalk - Poppen in gesprek met kids en bejaarden in nieuwe SBS6-show

  Poppen in gesprek met kids en bejaarden in nieuwe SBS6-show

  12-6-2018  In het nieuwe SBS6-programma PopTalk gaan grappige, lieve en aandoenlijke poppen op allerlei locaties in Nederland het gesprek aan met onbevangen kids en bejaarden. De poppen gaan in het programma, dat in de loop van 2018 te zien zal zijn, op zoek naar fijne, gekke en moeilijke verhalen.

  Volgens SBS6 hebben mensen soms de behoefte om hun verhaal aan een pop te vertellen. “Praten met een pop is soms toch makkelijker dan met een mens van vlees en bloed. Vooral tegen deze poppen, want die luisteren altijd en oordelen nooit”, laat de commerciële familiezender weten.

  Een bonte verzameling poppen bezoekt in het nieuwe SBS6-programma PopTalk ziekenhuizen, scholen, wachtkamers, peuterspeelzalen, AZC’s en verpleeg- en bejaardenhuizen. De poppen kunnen overal en op elk moment spontaan een gesprek aanknopen met het nietsvermoedende doelwit.
  Lees verder
Over dit programma