Programma
Plastisch Fantastisch

Plastisch Fantastisch

5
Plastisch Fantastisch is een zesdelige Net5 Powered by LINDA serie. Plastisch Fantastisch geeft ons een kijkje achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels. De excentrieke Diana is plastische chirurg en heeft een praktijk in Barendrecht. Voor Diana is echt niets te gek. In het programma zien we welke verschillende wensen de mensen die de praktijk bezoeken hebben.
 • Plastisch Fantastisch

  251 x bekeken | 4-12-2019
  Plastisch Fantastisch - Aflevering 2
  5
  De plastisch chirurgische kliniek van Diana Gabriels is de plek waar menig realityster zich laat verbouwen tot een Insta-waardig plaatje. In deze serie bieden we een kijkje in de keuken van deze kliniek aan, met haar… Bekijk uitzending
 • Plastisch Fantastisch

  1018 x bekeken | 27-11-2019
  Plastisch Fantastisch - Aflevering 1
  5
  In deze eerste aflevering komt opvallende verschijning Deniz langs in Barendrecht. Hij wil graag ronde volle Kim Kardashian billen. Maar kan dat wel? Nancy heeft een afspraak met Diana voor een persoonlijk probleem wat… Bekijk uitzending
nieuws over Plastisch Fantastisch
 • Plastisch Fantastisch - Net5 volgt Diana Gabriels in Plastisch Fantastisch

  Net5 volgt Diana Gabriels in Plastisch Fantastisch

  26-11-2019  Net5 geeft een kijkje achter de schermen bij de opvallende praktijk van plastisch chirurg Diana Gabriels. De excentrieke eigenaresse van de praktijk in Baendrecht vindt echt niets te gek. In Plastisch Fantastisch is te zien met welke uiteenlopende wensen de mensen de praktijk bezoeken.

  In de eerste aflevering, die vanavond om 20:30 uur te zien is, bezoekt de 22-jarige Deniz de praktijk van Diana. Hij heeft een grote fascinatie voor Kim Kardashian en wil dan ook haar achterwerk. “Kim Kardashian is mijn grote voorbeeld omdat bij haar alles zo natuurlijk is gedaan”, aldus Deniz.

  Net5 ondergaat sinds dit najaar een grote transformatie. Met de komst van Linda de Mol en Jildou van der Bijl als creatieve directie van Net5 vaart de vrouwenzender een nieuwe koers. “Het mag wat journalistieker en nieuwsgieriger, maar ook urgenter”, vertelde Jildou onlangs in Jinek op NPO 1.
  Lees verder