Programma
Petit Chateau

Petit Chateau

6
Petit Chateau is een SBS6 programma waarin de zusjes Maxime Meiland en Montana Meiland babykamers gaan verbouwen. De zusjes Meiland gaan babykamers omtoveren tot ware paleisjes. In Petit Chateau gaan Maxime en Montana langs bij jonge gezinnen. Zij zijn door allerlei omstandigheden niet in staat zijn om de babykamer op tijd af te krijgen. De zussen gaan met veel creativiteit en de juiste contacten aan de slag om een prachtig Petit Chateau voor de baby te maken. Als extra verrassing maken Maxime en Montana ook voor de broertjes en zusjes prachtige kamers.
De eerste uitzending van Petit Chateau is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Petit Chateau

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Petit Chateau online beschikbaar komt)
Nieuws over Petit Chateau
 • Petit Chateau - 22-3-2021

  22-3-2021

  Zusjes Meiland verbouwen babykamers in Petit Chateau

  Maxime en Montana Meiland gaan in hun eigen televisieprogramma voor SBS6 babykamers verbouwen. Het gigantische succes van Chateau Meiland is voor John de Mol reden genoeg om de zusjes hun eigen tv-show te geven, waarin zij babykamers gaan omtoveren tot ware paleisjes.

  In Petit Chateau gaan Maxime en Montana langs bij jonge gezinnen die door omstandigheden niet in staat zijn om de babykamer op tijd af te krijgen. Met veel creativiteit, een flinke dosis lef en de juiste contacten helpen de dochters van Martien en Erica de gezinnen aan een prachtig Petit Chateau.

  Als extra verrassing pakken Maxime, die momenteel zelf in verwachting is van haar tweede kindje, en Montana de kamers van de broertjes en zusjes aan. Met de ‘Meiland touch’ creëren de zussen in Petit Chateau, dat vanaf donderdag 6 mei te zien is bij SBS6, iedere keer weer prachtige kamers.
  Lees verder
Petit Chateau info
Over dit programma