Uitzending
Penoza - Onderling wantrouwen

Onderling wantrouwen

Penoza

10-10-2010

| 5849 x bekeken | 0 reacties
8
Carmen heeft afgesproken eenmaal een transport voor Schiller te organiseren. Ze heeft Steven nodig om de lijn via de haven operationeel te krijgen. Als hun ‘mol’ in de Rotterdamse haven wegvalt lijkt alles te mislukken.
Om alle risico’s uit te sluiten moet Luther ondertussen Steven scherp in de gaten houden. Carmen vertrouwt Steven totaal niet meer, maar wil haar vriendin Sandrina overal buiten houden.

Natalie hoopt via haar moeder een expositie voor Johan te kunnen regelen in de galerie van Sandrina. Carmen vindt het geen goed idee en komt in conflict met haar puberdochter als deze haar zin probeert door te drijven.

Irwan wordt in de bajes verhoort door Leeflang. De rechercheur zet hem onder druk door foto’s van Carmen en Schiller te tonen, zodat Irwan zich afvraagt of hij zijn zus nog wel kan vertrouwen.

Deze uitzending van het programma Penoza met de titel Onderling wantrouwen is uitgezonden op zondag 10 oktober door de KRO en NTR. Hierin werd geacteerd door Johnny de Mol, Thomas Acda, Medina Schuurman, Fedja van Huet, Hajo Bruins, Marcel Hensema, Olga Zuiderhoek, Monic Hendrickx, Tom Jansen, Maartje Remmers en Peggy Jane de Schepper.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie