Uitzending
Pauw - 9-11-2017

9-11-2017

Pauw

1811 x bekeken | 0 reacties
7
Thomas Dekker
De Schotse profwielrenner David Millar reed een imposante erelijst bij elkaar, hij droeg de leiderstruien in de rondes van Frankrijk, Italië en Spanje. In 2004 werd hij geschorst wegens epo-gebruik. Later keerde hij terug in het peloton, in 2014 wil Millar nog één keer vlammen in de Tour de France. Hij wordt daarbij gevolgd door een documentairemaker. In Time Trial zien we hoe een dopingzondaar afscheid neemt, vol regen, valpartijen, vragen en onzekerheden. Thomas Dekker was teamgenoot van Millar, en zit ook in de documentaire. Thomas vertelt hoe dichtbij Time Trail voor hem kwam.

Erica Terpstra
Vanaf aanstaande vrijdag is Erica Terpstra terug op tv met de voorlopig laatste twee reizen in Erica op Reis. Over het stoppen van het programma is veel gespeculeerd, maar Erica houdt hoop op een doorstart. Erica reist voor deze twee afleveringen af naar Vietnam en China. In Vietnam bezoekt ze Hanoi, gaat ze langs op een liefdesmarkt waar jongeren de liefde hopen te vinden en wordt er natuurlijk geproefd van de lokale etenswaren. Ze sluit af in China, het land waar ze al vanaf de middelbare school een enorme passie voor heeft. Erica bezoekt Shanghai, de stad waar 23 miljoen mensen wonen op een oppervlakte ter grootte van de provincie Friesland.

Marathonloper Michel Butter werd zondag 6e op de marathon van New York.

In deze uitzending van Pauw waren Erica Terpstra, Michel Butter en Thomas Dekker te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 9 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Pauw - Talkshow terug op NPO 1

    Talkshow terug op NPO 1

    29-9-2019

    Jeroen Pauw keert vanavond weer terug op NPO 1 met zijn talkshow. Het zijn spannende tijden voor de talkshowhost, want door het aanstaande vertrek van Eva Jinek naar RTL4 ontstaat er een groot gat op de late avond van…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten