Uitzending
Pauw - 24-10-2016

24-10-2016

Pauw

1562 x bekeken | 0 reacties
6
Kruijswijk en Gesink kijken terug op wielerseizoen
Het wielerseizoen zit erop. Voor de Nederlanders was het een succesvol jaar met medailles op de Olympische Spelen, roze trui in de Giro, en een etappeoverwinning in de Vuelta. We blikken terug met Robert Gesink en Steven Kruijswijk.

Nieuw tv-programma ‘Klonen: Wens of Waanzin’
Voor het programma: ‘Klonen: Wens of Waanzin’ lieten Hans en Pup hun 12 jarige Amerikaanse Bull Dog Joep klonen bij een bedrijf in Zuid Korea. Ze zijn te gast met Sophie Hilbrand, Henk Bleker, bioloog Ellen ter Gast en de gekloonde hond Pipo.

RTL vervangt Zwarte Piet door Schoorsteen Piet
RTL laat geen Zwarte Piet meer zien op televisie. De keuze van de omroep om definitief te kiezen voor Schoorsteen Piet is opmerkelijk, omdat zij vorig jaar juist nog besloot het uiterlijk van Piet niet aan te passen. De NTR, producent van het Sinterklaasjournaal, doet nog geen uitspraak over hoe Piet eruit gaat zien dit jaar. Anousha Nzume gaat in debat met Halbe Zijlstra, die de afschaffing van Zwarte Piet op Twitter 'een hele domme zet' noemt. In RTL Nieuws stelt hij: "Daarmee vermoordt RTL het sinterklaasfeest."

In deze uitzending van Pauw waren Anousha Nzume, Halbe Zijlstra, Henk Bleker, Robert Gesink, Sophie Hilbrand en Steven Kruijswijk te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 24 oktober door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie