Uitzending
Pauw - 22-3-2017

22-3-2017

Pauw

1083 x bekeken | 0 reacties
5
'Break Free': vermist in Nepal
Christiaan Wilson raakte vorig jaar mei vermist in de Himalaya. In Break Free reizen zijn vrienden af naar de Dhaulagiri in Nepal, in de hoop een antwoord te vinden op de vraag wat er met hun vriend is gebeurd. We praten met Paul van der Laan, vriend van Christiaan, zijn broer Pieter en documentairemaker en bedenker van de serie Break Free, Geertjan Lassche.

Sanne Wallis de Vries over haar solovoorstelling 'Gut'
Ze kreeg lovende recensies voor haar nieuwste solovoorstelling 'Gut': Sanne Wallis de Vries. Aan tafel bij Pauw vertelt ze er alles over.

Herman Koch over het Boekenweekgeschenk: 'Makkelijk Leven'
De Boekenweek staat op het punt te beginnen en het Boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door de bestverkopende auteur van Nederland: Herman Koch. De titel is Makkelijk Leven. Hoe bereik je dat? Zelfhulpgoeroe Tom, het personage uit het Boekenweekgeschenk van 2017, heeft wel een paar ideeŽn. Problemen niet benoemen, bijvoorbeeld. En vooral niet te veel to-do lijstjes maken. Bij Pauw brengt Herman Koch een paar van die adviezen in de praktijk.

In deze uitzending van Pauw waren Geertjan Lassche, Herman Koch en Sanne Wallis de Vries te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 22 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie