Uitzending
Pauw & Witteman - 8-1-2013

8-1-2013

Pauw & Witteman

1481 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Goedele Liekens, Massoud Hassani, Mahmud Hassani, Sharon Gesthuizen en Harm Schilder.

Goedele Liekens
Europese vrouwen van middelbare leeftijd die naar Afrika afreizen op zoek naar jonge minnaars. Daarover gaat de film Paradies: Liebe. In dit eerste deel van de trilogie van Ulrich Seidl duikt de regisseur in de toeristische seksindustrie in Afrika. Vlaams seksuoloog Goedele Liekens keek de film voor ons. Zelf is ze in Gambia geweest en zag daar hoe het sekstoerisme er daar aan toe ging.

Sharon Gesthuizen
Deze week is TEDx Amsterdam bij Pauw & Witteman: politici houden een korte speech over hun inspiratie. Wat zijn hun drijfveren en wat willen zij in de politiek bereiken? Oprichter van TEDx Amsterdam Jim Stolze jureert de kandidaten maakt vrijdag de winnaar bekend. Die mag dan spreken op de komende TEDx Amsterdam.
Vanavond geeft SP Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen een TEDTalk. Zij zit sinds 2006 in de Tweede Kamer. Daarvoor was ze lid van de gemeenteraad van Haarlem voor de SP. Gesthuizen houdt zich in de Kamer bezig met Economische Zaken, Asiel- en Immigratiebeleid en Justitie.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Goedele Liekens en Sharon Gesthuizen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 8 januari door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie