Uitzending
Pauw & Witteman - 16-1-2013

16-1-2013

Pauw & Witteman

995 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Wim Helsen, Christ Klep, Peter Verhaar en Janine Abbring.

Wim Helsen
De Vlaamse cabaretier Wim Helsen speelt 24 januari de premiŤre van zijn nieuwe solovoorstelling Spijtig spijtig spijtig' in Amsterdam. Sinds april is hij bezig met try-outs in Nederland en BelgiŽ.

Christ Klep
Barack Obama heeft vandaag het congres gevraagd om verscherping van de wapenwet in de Verenigde Staten. De machtige wapenlobby in de Verenigde Staten, NRA, is fel tegen de aanscherping van de wet, maar de Amerikaanse president denkt dat de publieke opinie over het algemeen positief is gedraaid na de grote schietpartijen in de VS om flinke aanpassingen in de wapenwet mogelijk te maken. Dat meldt de New York Times.Hoe gaat die nieuwe wet er precies uit zien? Daarover militair historicus Christ Klep vanavond in Pauw & Witteman.

Peter Verhaar
Brussel blokkeert een plan van het ministerie van FinanciŽn dat het noodlijdende SNS Reaal voorlopig moet helpen. Het plan van het ministerie is dat ABN Amro, ING en Rabobank samen met de overheid aandeelhouder wordt van een zogeheten bad bank.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 16 januari door de VARA en NTR. Te gast waren Wim Helsen, Christ Klep en Janine Abbring. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!