Uitzending
Pauw & Witteman - 15-11-2006

15-11-2006

Pauw & Witteman

1753 x bekeken | 0 reacties
6
Deze keer te gast bij Jeroen Pauw en Paul Witteman: Linda de Mol, Hafid Bouazza en Job Cohen.

Linda de Mol
Morgen begint op Talpa haar nieuwe programma M/V dat ze samen presenteert met Beau van Erven Dorens. M/V gaat over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over humor en over wie in huis eigenlijk de baas is. M/V is het tweede programma met dit presentatieduo. Hun eerdere show 'Beau en Linda' deed het niet zo goed. Wat gaat M/V wél tot een succes maken?

Job Cohen
Wat vindt dit prominente PvdA-lid van de verkiezingscampagne tot nu toe? Zijn partij lijkt in de peilingen in een vrije val te zijn gekomen. Eind september kon de PvdA bogen op 44 zetels in de Politieke Barometer (Interview/NSS) gisteren waren dat er nog 32. In 2003 werd Cohen nog naarvoren geschoven als mogelijke kandidaat voor het premierschap, maar wat is zijn rol in de huidige campagne?

Hafid Bouazza
Vrijdag is de presentatie van zijn nieuwe boek: ‘Om wat er nog komen moet.
Erotica'. Een verzamelig erotische en pornografische gedichten vertaald uit het Arabisch met illustraties van Dick Matena. De Nederlands-Marokkaanse Bouazza zet zich hiermee af tegen de "herrijzenis van een religieus geďnspireerde preutsheid waarvoor het schuimbekken van de moslims verantwoordelijk is" (voorwoord).
Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 15 november door de VARA en de NPS. Te gast waren Job Cohen, Linda de Mol en Hafid Bouazza. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie