Programma
Pauw Komt Binnen

Pauw Komt Binnen

6
Pauw Komt Binnen is een talkshow op locatie bij BNN-VARA. Jeroen Pauw trekt voor dit programma het land in. Hij spreekt met mensen die niet naar de studio willen of kunnen komen. Zijn gasten zijn niet in de gelegenheid naar de studio te komen omdat zij bijvoorbeeld in de gevangenis zitten, in een kliniek verblijven of opgenomen zijn in een ziekenhuis. Toch hebben zij belangrijk nieuws te melden en bespreken. Jeroen gaat bij ze op bezoek om dit nieuws uitgebreid te bespreken.
De eerste uitzending van Pauw Komt Binnen is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Pauw Komt Binnen

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Pauw Komt Binnen online beschikbaar komt)
Nieuws over Pauw Komt Binnen
 • Pauw Komt Binnen - Jeroen Pauw verlaat tv-studio voor nieuwe talkshow

  Jeroen Pauw verlaat tv-studio voor nieuwe talkshow

  25-8-2020  Talkshowhost Jeroen Pauw keert terug op televisie met een nieuwe talkshow. Drie maanden na het einde van zijn eigen talkshow Pauw maakte Jeroen al zijn tv-comeback als tijdelijke presentator bij Op1, maar komend najaar start hij een nieuw praatprogramma waarmee hij het land in trekt.

  In Pauw komt binnen neemt Jeroen zijn talkshowtafel mee het land in. Hij spreekt met mensen die niet naar de studio kunnen of willen komen, maar die wel een belangrijke rol spelen in het debat. Pauw ontmoet ze op hun eigen terrein, in bijvoorbeeld de gevangenis, kliniek, of ziekenhuis.

  Jeroen sprak eerder al de wens uit om de tv-studio te verlaten. “Ik begon mij meer en meer mijn moeder te wanen, die altijd thuis met een kop thee zat te wachten. Ik zit altijd maar in de studio met een kop thee, terwijl buiten de verhalen worden gemaakt”, zei hij in december in De Telegraaf.
  Lees verder
Pauw Komt Binnen info
Over dit programma
 • Jeroen Pauw Jeroen Pauw is geboren op 15 augustus 1960 te Hilversum. Jeroen Pauw is een Nederlandse televisiejournalist/presentator en producent. Jeroen Pauw presenteert nu Pauw Komt Binnen en Op1. Als presentator is Jeroen Pauw onder meer bekend van Pauw,… Bekijk volledig dossier