Uitzending
Over vaders en zonen - Spike en Frans van der Soest

Spike en Frans van der Soest

Over vaders en zonen

18-4-2007

| 3799 x bekeken | 0 reacties
9
6-delige zoektocht naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vaders en zonen. Twee jaar na zijn verhalenbundel Over vaders en zonen (2005), neemt Hugo Borst de verhouding tussen vaders en zonen onder de loep. De vader of de zoon is een bekende persoonlijkheid. Borst begeeft zich niet op de geŽffende paden, maar ontgint een minder bekend terrein. Het zijn namelijk geen gewone verstandhoudingen waar het hem om gaat. Er wringt iets, er is iets loos. Vader en zoon zijn elkaar ontgroeid of uit het oog verloren. Ze hebben ruzie of leven op gespannen voet. Hun relatie is geteisterd door ingrijpende familieomstandigheden. Hoe gaan zij daar mee om? Borst wroet, graaft en spit en haalt de onderste steen boven. Tijdens ontmoetingen op plekken die voor vader en zoon een speciale betekenis hebben, ontvouwt zich gaandeweg het beeld van de grillige band die tussen vaders en zoon vaak bestaat. Spike (gitarist Di-rect) en vader Frans van Zoest sr.

Presentatie: Hugo Borst.

Deze uitzending van het programma Over vaders en zonen met de titel Spike en Frans van der Soest is uitgezonden op woensdag 18 april door de VPRO. Te gast was Frans van Zoest. De presentatie was in handen van Hugo Borst.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee