Uitzending
Opsporing verzocht - 23-10-2007

23-10-2007

Opsporing verzocht

1222 x bekeken | 0 reacties
7
Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie voor een veiliger samenleving. -Alkmaar: Gewapende overval. Donderdag 20 september wordt in het centrum van Alkmaar een gokhal overvallen. Van de dader zijn uitstekende bewakingsbeelden. -Haaksbergen: Overval tankstation. Dinsdag 4 september wordt in het Twentse Haaksbergen een tankstation overvallen. De dader spreekt goed Duits en heeft mogelijk ook in Duitsland twee tankstations overvallen. -Groningen: Gewapende overval. Aan de rand van het Groningse centrum ligt, in de Oude Boteringestraat, hotel Corps de Garde. Donderdag 16 augustus 2007 is dit hotel overvallen. -Hoorn: Gijzeling en afpersing man. In de vroege ochtend van dinsdag 9 oktober stapt een gewapende man in bij een nietsvermoedende automobilist. Het slachtoffer moet meer dan anderhalf uur kriskras door Hoorn rijden en diverse pinpogingen ondernemen. -Boxtel: Ramkraak. Donderdag 26 april reed een kleine rode auto door de pui van een benzinestation in Boxtel. De dader staat op bewakingsbeelden. -Waardenburg: Diefstal pinpas. Dit voorjaar werd er in het huis van een inwoner van Waardenburg ingebroken en daarna gepind met de meegenomen pinpas. -Hoogland: Aangetroffen sieraden. Bij een aangehouden inbreker is een grote hoeveelheid sieraden aangetroffen die waarschijnlijk afkomstig zijn van inbraken in het hele land. -Vlaardingen: Beroving. Zondag 12 augustus wordt een man bij een pinautomaat overvallen door twee daders. Één van hen staat heel goed op bewakingsbeelden.

Presentatie: Anniko van Santen, Frits Sissing en Sipke Jan Bousema.

Deze uitzending van het programma Opsporing verzocht is uitgezonden op dinsdag 23 oktober door de AVRO. De presentatie was in handen van Anniko van Santen, Sipke Jan Bousema en Frits Sissing.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee