Uitzending
Op1 - 15-7-2021

15-7-2021

Op1

687 x bekeken | 0 reacties
6
Saskia Belleman, Peter Plasman, Gerald Roethof, Wouter Bos, Peter Wiegmink en Rico Briedjal over het overlijden van Peter R. de Vries.

Speciale uitzending vanuit Hoensbroek naar aanleiding van de heftige overstromingen in Limburg. Na het gesprek over Peter R. de Vries schakelen we door naar Hoensbroek, voor een speciale uitzending in verband met de heftige overstromingen in Limburg. Jort Kelder en Maaike Timmerman praten onder andere met Limburgers die alles kwijt zijn aan het water, met de burgemeesters van de getroffen gebieden en met defensie over de gigantische reddingsoperaties van de afgelopen uren. Hoe hebben ze alles beleefd?

In deze uitzending van Op1 waren Jort Kelder, Maaike Timmerman, Peter Plasman en Wouter Bos te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Paul de Leeuw en Astrid Joosten. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op donderdag 15 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie