Programma
Op Zoek Naar...

Op Zoek Naar...

6
In het AVROTROS programma Op Zoek Naar... gaat Frits Sissing dit seizoen op zoek naar hoofdrolspelers voor de musical Grease. In een wekelijkse afvalrace worden de 2 hoofdrolspelers Danny en Sandy gezocht. In Op Zoek Naar krijgen nieuwe talenten een kans om onze mooie cultuursector te verrijken. De musical Grease gaat over tieners Danny en Sandy, die na een vakantieliefde onverwachts worden herenigd op school. Al snel komt Sandy erachter dat Danny niet de lieve jongen van de zomer is, maar een stoere T-Bird. Grease is de langstlopende musical op Broadway. In 1978 kwam een verfilming uit.
De eerste uitzending van Op Zoek Naar... is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Op Zoek Naar...

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Op Zoek Naar... online beschikbaar komt)
Nieuws over Op Zoek Naar...
 • Op Zoek Naar... - Frits Sissing op zoek naar hoofdrolspelers Grease

  Frits Sissing op zoek naar hoofdrolspelers Grease

  29-9-2022

  AVROTROS komt met een nieuwe editie van Op Zoek Naar waarin wordt gezocht naar de hoofdrolspelers van de musical Grease. Onder leiding van presentator Frits Sissing wordt er vanaf 23 december in zeven vrijdagavondshows gezocht naar de nieuwe Nederlandse Danny en Sandy.

  Voor het eerst in de geschiedenis van Op Zoek Naar wordt er gezocht naar twee hoofdrolspelers. “Met Op Zoek Naar krijgen nieuwe talenten een kans om onze mooie cultuursector te verrijken”, zegt Frits. De vorige editie was in 2021, toen werd er een Maria voor The Sound of Music gezocht.

  Grease gaat over tieners Danny en Sandy, die na een vakantieliefde onverwachts worden herenigd op school. Al snel komt Sandy erachter dat Danny niet de lieve jongen van de zomer is, maar een stoere T-Bird. Grease is de langstlopende musical op Broadway. In 1978 kwam een verfilming uit.
  Lees verder
Over dit programma
 • Frits Sissing Frits Sissing is geboren op 18 september 1963 te Groningen. Frits Sissing is een Nederlandse tv-presentator bij de AVRO, waarvoor hij onder andere Opsporing Verzocht presenteerde. Frits Sissing presenteert nu Op Zoek Naar... en Tussen Kunst &… Bekijk volledig dossier