Programma
Ons Huis Vol Spullen

Ons Huis Vol Spullen

6
Ons Huis Vol Spullen is een RTL4 programma over uitpuilende kledingkasten, overvolle wasmanden, propvolle voorraadkasten en rondslingerend speelgoed. In Ons Huis Vol Spullen helpt een team van experts elke week een gezin met het ordenen en opruimen van hun huis. Lieke van Lexmond presenteert het programma.
De eerste uitzending van Ons Huis Vol Spullen is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Ons Huis Vol Spullen

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Ons Huis Vol Spullen online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Lieke van Lexmond Lieke van Lexmond is geboren op 6 februari 1982 te IJsselstein. Lieke van Lexmond is een Nederlands actrice, die op haar zevende jaar begon met acteren. Lieke van Lexmond presenteert nu Het Zit In De Familie, Ons Huis Vol Spullen en TV Makelaar:… Bekijk volledig dossier
nieuws over Ons Huis Vol Spullen
 • Ons Huis Vol Spullen - RTL4 met eigen versie van Tidying up with Marie Kondo

  RTL4 met eigen versie van Tidying up with Marie Kondo

  30-7-2019  RTL4 komt met een Nederlandse versie van de succesvolle Netflix-serie Tidying up with Marie Kondo. De KonMari-methode van de Japanse opruimexpert Marie Kondo is inmiddels wereldberoemd en komend najaar schiet Lieke van Lexmond ouders te hulp die gek worden van alle spullen in huis.

  Bij de meeste ouders komen uitpuilende kledingkasten, overvolle wasmanden, propvolle voorraadkasten en overal speelgoed bekend voor. In het nieuwe tv-programma Ons Huis Vol Spullen helpt Van Lexmond samen met een opruimexpert de mensen om structuur aan te brengen.

  Ons Huis Vol Spullen vormt vanaf 2 september samen met The Repair Shop de nieuwe maandagavond van RTL4, zo blijkt uit het uitzendschema voor september. In The Repair Shop helpt Humberto Tan mensen om hun beschadigde dierbare voorwerpen in volle glorie te herstellen.
  Lees verder