Programma
Onmogelijke Duetten

Onmogelijke Duetten

6
Onmogelijke Duetten is een programma bij SBS6 waarin bekende zangers en zangeressen een duet zingen met hun grote idool. 36 verschillende Nederlandse artiesten krijgen de kans om een duet te zingen en op te nemen met een artiest met wie ze normaal gesproken nooit zouden kunnen optreden. De duetten zijn onmogelijk omdat de zangpartner bijvoorbeeld een te grote wereldster is en daardoor onbereikbaar. Of de gedroomde zanger of zangeres is helaas niet meer onder ons is. Nick en Simon ontvangen elke week zes artiesten in een intieme studiosetting. Daar mogen ze hun favoriete liedjes met hun grootste idolen zingen, een droom die uitkomt. Het liedje heeft altijd een speciale betekenis voor hen en aan Mick en Simon vertellen zij hun bijzondere, gelukkige, mooie óf verdrietige verhaal. De bekende artiesten werken wekenlang afzonderlijk aan een duet op met hun artiest naar keuze. Met behulp van de nieuwste technieken spelen ze vervolgens een hoofdrol in een videoclip samen met hun idool! Het eindresultaat blijft echter voor iedereen een verrassing. De opnames van de clip zijn namelijk gemaakt voor een groen scherm. Ze zien dus pas in de studio hoe hun videoclip is geworden.
 • Onmogelijke Duetten

  22933 x bekeken | 13-4-2021
  Onmogelijke Duetten - 13-4-2021
  5
  De presentatie was in handen van Nick Schilder en Simon Keizer. Deze uitzending van het programma Onmogelijke Duetten werd uitgezonden op dinsdag 13 april door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws over Onmogelijke Duetten
 • Onmogelijke Duetten - Artiesten zingen kerstduetten in special

  Artiesten zingen kerstduetten in special

  23-12-2021

  Nick en Simon zijn terug met hun SBS6-hit Onmogelijke Duetten voor een speciale kerstaflevering. In de versierde studio kijken Nick en Simon met hun gasten naar de videoclips van de unieke duetten die de artiesten hebben opgenomen met wie zij dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen.

  Aan de kerstspecial van Onmogelijke Duetten doen René Froger, Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE mee. De artiesten zingen een kerstduet met een onbereikbare collega. Het kan gaan om een overleden artiest of een jongere versie van een nog levende artiest.

  Onmogelijke Duetten is om 21:30 uur te zien, direct na De Kookklunzen. In de eenmalige tv-show proberen topchefs Herman den Blijker en Alain Caron een driegangenkerstmenu te maken met mensen die nog nooit hebben gekookt. De presentatie is in handen van Richard Groenendijk.
  Lees verder