Uitzending
One night stand - De vogelaar

De vogelaar

One night stand

13-10-2006

| 1817 x bekeken | 0 reacties
7
Nederlandse (NL) korte film uit 2006 van Ellen Blom. Met: Stefan de Walle, Margo Dames e.a. Johan heeft een geheim. Als zijn vrouw en kinderen denken dat hij vogels gaat kijken in het bos, vertrekt Johan eigenlijk naar zijn geheime praatgroep voor exhibitionisten, want Johan is een potloodventer. Een probleem waar hij al jaren mee worstelt en probeert te onderdrukken. Maar nu, gesteund door zijn lotgenoten, voelt hij dat de tijd is gekomen om er weer eens aan toe te geven. Met spanning leeft hij toe naar het moment dat hij zijn nieuwe regenjas open kan zwieren en een vrouw verbaasd kan doen staan van zijn mannelijkheid. Dat moment komt, en Johan is eventjes dolgelukkig. Maar dan komt de vrouw in kwestie hem achterna. Script: Sanne Vogel.

Deze uitzending van het programma One night stand met de titel De vogelaar is uitgezonden op vrijdag 13 oktober door de VARA, de VPRO en de NPS. Hierin werd geacteerd door Stefan de Walle en Margo Dames.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee