Uitzending
NPS Matinee - Luca Pisaroni

Luca Pisaroni

NPS Matinee

22-2-2009

| 1189 x bekeken | 0 reacties
7
Luca Pisaroni is een jonge Italiaanse bas/bariton die vorige maand bij de Nederlandse Opera de hoofdrol zong in Ercole Amante van Cavalli. Hoe bereidt hij zich voor op een uitvoering s avonds? Hoe gaat hij om met zenuwen? Regisseur Roel Burggraaff volgt hem van s ochtends vroeg tot s avonds laat. Ook vertelt hij over zijn rol van Guglielmo in Mozarts Cosi fan tutte die op 8 maart a.s. in reprise gaat bij De Nederlandse Opera.
Een kwartier later begint : een programma over Kurt Weill n.a.v. de uitvoering van de tweede symfonie in de Zaterdagmatinee van Concertgebouw Amsterdam op 31 mei 2008. Presentator Henk van der Meulen praat hierover met uitvoerenden en met Weill-kenner David Drew. Daarnaast uniek foto- en archiefmateriaal, historische uitvoeringen van Weills muziek (o.a. door zijn vrouw Lotte Lenya) en beelden van het concert.

Deze uitzending van het programma NPS Matinee met de titel Luca Pisaroni is uitgezonden op zondag 22 februari door de NPS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee