Uitzending
NOVA - Mark Rutte

Mark Rutte

NOVA

4-6-2010

| 1543 x bekeken | 0 reacties
8
Vanaf 31 mei t/m 8 juni komt vanuit café Dudok NOVA Politiek. Er zijn iedere avond twee presentatoren en één lijsttrekker van de partij. In de eerste 10 minuten van de uitzending wordt steeds de actualiteit van die campagnedag doorgenomen. Daarna wordt met de desbetreffende lijsttrekker meer de politieke diepte ingegaan. Er zijn verslaggevers op pad bij de andere partijen en er is een beeldcompilatie te zien van de verslaggeving door andere rubrieken onder de titel 'Ondertussen bij de buren'. Iedere dinsdag en vrijdag is er een politieke barometer van Buro Synovate. Ook onderzoekt Synovate het profiel van de typische kiezer van een bepaalde partij, zoals opleiding, sociale achtergrond en de reden om op deze partij c.q. lijsttrekker te stemmen.

Presentatie: Clairy Polak, Twan Huys, Ferry Mingelen, Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA met de titel Mark Rutte is uitgezonden op vrijdag 4 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Mark Rutte. De presentatie was in handen van Joost Karhof, Clairy Polak, Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee