Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 8-6-2005

8-6-2005

NOVA

2873 x bekeken | 0 reacties
6
Henk Koop
De rechtbank doet morgen uitspraak in het bouwfraudeproces. Vier grote bouwbedrijven hangt miljoenen aan geldboetes boven het hoofd en twaalf (ex-)directeuren kunnen tot één jaar celstraf krijgen. Zoals Henk Koop, de baas van de Koop Holding, waar bouwbedrijf Koop Tjuchem onder valt. Hij wordt in het proces gezien als een van de hoofdverdachten. Een portret van Koop. In de studio is met commissaris van de Koop Holding Cor Boonstra. Bekijk ook het dossier Bouwfraude.

Asielzoekers
De situaties waarin homoseksuele asielzoekers in Nederland belanden zijn vaak geen verbetering vergeleken het land waaruit ze zijn gevlucht. Zo kan het gebeuren dat een homoseksuele vluchteling uit Rusland wordt ondergebracht in een caravan met Tsjetsjeense moslimstrijders. In NOVA vanavond het verhaal en een reactie van D66-Kamerlid Ursie Lambrechts.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 8 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Cor Boonstra, Henk Koop en Ursie Lambrechts. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie