Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 7-6-2005

7-6-2005

NOVA

694 x bekeken | 0 reacties
6
Buscontroleur
Justitie gaat een buscontroleur vervolgen die een zwartrijder in een wurggreep nam waardoor die bewusteloos raakte. De aanklacht wordt poging tot zware mishandeling of misschien zelfs poging tot moord. Volgens de vakbond is de aanklacht volstrekt overtrokken. Wat gebeurde er precies op de bus in kwestie en hoe om te gaan met agressieve passagiers?

Serviceflats
Serviceflats zijn uit. De chique flats, speciaal voor de oude dag, zijn te duur. De servicekosten zijn vaak erg hoog terwijl de appartementen te klein zijn. Het gevolg: leegstand. De appartementen zijn aan de straatstenen niet kwijt te raken. De erfgenamen zitten met de torenhoge kosten.

Hervorming zorg
Minister Hoogervorst (Volksgezondheid) verdedigt vandaag in de Eerste Kamer de nieuwe zorgverzekeringswet en de wet op de zorgtoeslag die hij volgend jaar wil invoeren. Oppositie-partijen PvdA, SP en GroenLinks koersen aan op uitstel, maar daar wil de minister niets van weten. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 7 juni door de VARA, de NPS en de NOS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie