Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 6-4-2005

6-4-2005

NOVA

840 x bekeken | 0 reacties
7
Samir A
De 18-jarige terreurverdachte Samir A. is wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken van het beramen van aanslagen in Nederland. Tegen A. was door het OM zeven jaar cel geŽist. In de studio reageert advocaat Paul Bovens, die het proces voor Nova op de voet volgde.

Bonfire
De Amsterdam ArenA was vanmiddag doelwit van een fictieve terreuraanslag. Dat gebeurde tijdens een concert van rapper Ali B. en in aanwezigheid van zo'n tienduizend jongeren. Het ging om de grootste crisisoefening -Bonfire genaamd- in Nederland ooit. Een gesprek met PvdA-Kamerlid Klaas de Vries, oud-minister van Binnenlandse Zaken. Hij deed eerder dit jaar mee met een grote terreuroefening in Washington.

Zorro
Isabel Allende, schrijfster van romantische, mystieke romans die zich meestal afspelen in Latijns-Amerika, heeft een biografie geschreven van de bekendste tv-held ter wereld: Zorro. Het boek, dat in mei verschijnt, gaat over de eerste twintig jaar van het leven van de gemaskerde zwaardvechter. Nova sprak met Allende.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 6 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Klaas de Vries en Paul Bovens. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee