Uitzending
NOVA - 4-8-2010

4-8-2010

NOVA

922 x bekeken | 0 reacties
8
Kamer debatteert over minderheidskabinet
De Tweede Kamer debatteert vandaag over het onderzoek naar een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV: PvdA-fractievoorzitter Cohen verwijt Maxime Verhagen het één te zeggen, maar het andere te doen: het CDA heeft de afgelopen weken een 'bizarre schonehanden-redenering' gehanteerd. GroenLinks-leider Halsema noemt een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV 'de slechtst denkbare variant'. En D66-fractieleider Pechtold haalt fors uit naar oud-informateur Ruud Lubbers en naar het CDA: Lubbers heeft 'een grove inschattingsfout gemaakt' door met een minderheidsvariant op de proppen te komen. Vanavond een verslag van het debat met commentaar van politiek verslaggever Ferry Mingelen. In de studio commentaar van GroenLinks-fractievoorzitter Femke Halsema.

Presentatie: Twan Huys, Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 4 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee