Uitzending
NOVA - 30-12-2006

30-12-2006

NOVA

951 x bekeken | 0 reacties
6
Saddam Hoessein opgehangen
De voormalige Iraakse dictator Saddam Hoessein is vanmorgen vroeg opgehangen. Hij stierf aan een galg, naar verluidt in een van de militaire centra in de hoofdstad Bagdad waar zijn regime gevangenen martelde. In NOVA vanavond een terugblik op het proces en een portret van de oud-dictator en het laatste nieuws uit Bagdad. In de studio commentaar van Robert Soeterik, Midden-Oostendeskundige en advocaat Micha Wladimiroff over de gevolgen van de executie voor Irak.

Nova's Beurs-Top 5 2007
Vanavond strijden vijf Nederlandse topanalisten met een dolfijn voor de beste voorspelling van de beurs in 2007. De beursdolfijn maakt in het bad van het Dolfinarium in Harderwijk uit negenenveertig ballen een selectie van vijf ballen. De ballen staan voor de negenenveertig grote en middelgrote Nederlandse beursfondsen. In de uitzending van vanavond worden de selectie van de beursdolfijn en de jaarlijkse NOVA-Beurs-Top 5 van 2007 van de analisten bekendgemaakt.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 30 december door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie