Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 3-3-2005

3-3-2005

NOVA

959 x bekeken | 0 reacties
6
Michels
Hij was de bedenker van de uitspraak Voetbal is oorlog en droeg de bijnaam De Generaal vanwege zijn soms tirannieke manier van coachen. Maar trainer/vijfvoudig international Rinus Michels stond minstens zo bekend om zijn grote gevoel voor humor. Hij overleed vanmorgen op 77-jarige leeftijd. Tot verdriet van de (voetbal)wereld.

Noodopvang
Veel asielzoekers die door de overheid op straat zijn gezet, worden opgevangen door gemeenten en particulieren. Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken wil dat de noodopvang stopt, ook al zijn de meeste van die asielzoekers legaal in Nederland. In het Friese Witmarsum zorgt burgemeester Piersma voor bijna 140 asielzoekers. Maar hoe lang kan het dorp dit nog betalen?

Den Haag Vandaag: gekozen burgemeester
De mini-campagne van minister De Graaf voor het gekozen burgemeesterschap is afgelopen. Hij reisde in vier dagen het land door om draagvlak te creŽren voor een direct gekozen burgervader. Den Haag Vandaag toerde op de laatste dag met de minister mee.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 3 maart door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie