Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 26-5-2005

26-5-2005

NOVA

833 x bekeken | 0 reacties
6
Bislan I
In Frankrijk is op verzoek van Nederland de 25-jarige Tsjetsjeen Bislan I. opgepakt. Hij wordt in relatie gebracht met de moord op Theo van Gogh. Op het testament van Mohammed B., die wordt verdacht van de moord, zouden vingerafdrukken van I. zijn gevonden. In Nova reageren de advocaat van B., Peter Plasman, en terrorisme-deskundige Edwin Bakker.

Suriname
In Suriname zijn bijna alle stemmen geteld, maar het lijkt erop dat geen van de partijen genoeg zetels (34) heeft om een president te kiezen. De regeringscoalitie Nieuw Front heeft 23 zetels en blijft dus de grootste, de NDP van Desi Bouterse is met 15 zetels tweede en de VVV van oud-president Jules Wijdenbosch is derde. Het laatste nieuws over de patstelling van Suriname.

De Zeepkist
Nog zes nachtjes slapen en dan mag iedereen van achttien jaar en ouder stemmen over de Europese grondwet. In Nova deze maand elke dag een stemadvies op De Zeepkist.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 26 mei door de VARA, de NOS en de NTR. Te gast was Peter Plasman. De presentatie was in handen van Clairy Polak. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee