Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 26-4-2005

26-4-2005

NOVA

754 x bekeken | 0 reacties
6
Gifgas
In december werd de Nederlandse zakenman Frans van Anraat gearresteerd op verdenking van het leveren van verboden grondstoffen aan Irak. Maar Van Anraat is niet de enige Nederlandse link met Saddam Hoessein. Ook Nederlandse bedrijven leverden grondstoffen aan de oud-dictator.

Flex-aupair
Door de nieuwe Wet Kinderopvang zijn de kosten voor kinderopvang voor veel gezinnen enorm gestegen. Veel ouders zijn op zoek naar alternatieven. Een au-pair is vaak goedkoper en flexibeler, maar omdat niet iedereen de ruimte heeft voor een inwonende oppas is er nu een oplossing: een aupair die 's avonds weer teruggaat naar haar eigen huis.

Softdrugs
In Den Haag is commotie ontstaan na de uitspraken van de kersverse minister Pechtold. Pechtold zei maandagavond dat hij voorstander is van de totale legalisatie van softdrugs, het liefst in Europees verband. Die uitspraak viel bij de rest van het kabinet niet in goede aarde.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 26 april door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie