Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 25-4-2005

25-4-2005

NOVA

879 x bekeken | 0 reacties
6
Nuon
De aandeelhoudersvergadering van Nuon is vanmiddag begonnen. Grootaandeelhouder Gelderland zal bestuursvoorzitter Ludo van Halderen tijdens de besloten vergadering onder druk zetten om af te zien van een deel van zijn bonus over het afgelopen jaar. In Nova het laatste nieuws.

Tbs
Ze pleegden geweldsmisdrijven, zedendelicten of stichtten brand. Ze kregen niet alleen straf maar ook tbs. Verplichte behandeling door psychiaters met als doel: terugkeer in de samenleving. Daarom worden tbs-patiŽnten regelmatig met verlof gestuurd. Meestal gaat dat goed, maar soms helemaal fout.

Oorlogsrecht
De 167 Nederlandse commando's en mariniers die zijn ingezet in de strijd tegen het terrorisme in Afghanistan, vallen onder het oorlogsrecht. Minister Kamp van Defensie maakte dat vrijdag bekend. Krijgen de militairen hierdoor meer handelingsruimte of is het vooral de bedoeling een kwestie zoals die met Erik O. te voorkomen? In de studio reageert advocaat Geert Jan Knoops.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 25 april door de VARA en de NPS. Te gast was Geert-Jan Knoops. De presentatie was in handen van Clairy Polak. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!