Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 15-3-2005

15-3-2005

NOVA

1560 x bekeken | 0 reacties
6
Geweld in de lucht
Transavia is het zat. Na de massale vechtpartij afgelopen zondag tussen twee groepen passagiers op een vlucht van Gerona naar Rotterdam, wil de luchtvaartmaatschappij maatregelen tegen agressieve reizigers.

Ayaan Hirsi Ali versus Robert Moszkowicz
Ze heeft de grenzen van het toelaatbare opgezocht, maar is verder vrij om ook in de toekomst de islam te bekritiseren. De rechter heeft Ayaan Hirsi Ali in het gelijk gesteld in de zaak die tegen haar was aangespannen door vijf Nederlandse moslims. In Nova een gesprek met advocaat Robert Moszkowicz en een reactie van VVD-politica Ayaan Hirsi Ali.

Yad Vashem
Het is de ideologische basis van de staat IsraŽl: nooit meer een holocaust. En het in leven houden van de herinnering aan de jodenvervolging door de nazi's. Die verschrikking speelt in het grondig vernieuwde museum Yad Vashem in Jeruzalem een cruciale rol. Het museum legt de nadruk op de persoonlijke verhalen van de slachtoffers van de jodenvervolging. Een van die slachtoffers is kampoverlevende Martin Weyl.

Den Haag Vandaag
Minister Henk Kamp over de training van de marechaussee en de missie naar Afghanistan.

Presentatie: Jeroen Pauw en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 15 maart door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Ayaan Hirsi Ali, Henk Kamp en Robert Moszkowicz. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Ferry Mingelen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee