Uitzending
NOVA - 12-9-2008

12-9-2008

NOVA

804 x bekeken | 0 reacties
6
Is er behoefte aan een moslimomroep?
De NCRV, de KRO en de VARA: omroepen voor kijkers van protestantse, katholieke en sociaal-democratische huize. Een Nederlandse ledenomroep voor moslims is er niet. Terwijl er toch inmiddels een miljoen moslims in Nederland woont. Radi Suudi komt daarom met een intiatief voor zo'n omroep, Zenit genaamd. Hoe en waarom legt Suudi in de studio uit.

Sarah Palin
De Republikeinse kandidaat-vice-president Palin is in twee weken uitgegroeid tot een mega-ster. Maar is ze in staat president te zijn als McCain de verkiezingen wint en zij hem moeten vervangen? 'Ik ben er klaar voor', zegt ze in het eerste grote televisie-interview waarin de verslaggever vooral inzoomde op haar gebrek aan buitenlandse politieke ervaring. Correspondent Willem Lust geeft commentaar.

Primeur: nieuwe bestseller cadeau bij weekblad
De roman Godverdomse dagen op een godverdomse bol van bestseller auteur Dimitri Verhulst is binnen twee weken verkrijgbaar. Letterlijk. Het boek -waar door het aanhoudende succes van De helaasheid der dingen reikhalzend naar wordt uitgekeken- belooft de literaire sensatie van het najaar te worden en het wordt gratis bij het Belgische weekblad Humo geleverd, en dat is voor het eerst.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 12 september door de VARA, de NOS en de NTR. Te gast was Radi Suudi. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee