Uitzending
NOS Studio Sport - KPN WK Shorttrack

KPN WK Shorttrack

NOS Studio Sport

11-3-2017

| 1024 x bekeken | 0 reacties
5
Wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van o.a. het KPN WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam. Tijdens het WK in Ahoy Rotterdam komen de beste rijders ter wereld op vier individuele afstanden tegen elkaar uit: de 500, 1000 en 1500 meter en de afsluitende 'super finale' van 3000 meter. Over deze afstanden wordt na drie dagen het algemeen klassement opgemaakt en worden de medailles verdeeld. Zondag wordt het toernooi afgesloten met de relayfinales bij de mannen en de vrouwen. Presentator Jeroen Stomphorst volgt op beide dagen de verrichtingen op de speciaal voor het WK aangelegde ijsvloer. Voor de analyses schuift Niels Kerstholt aan, die in 2014 zelf wereldkampioen werd met de aflossingsploeg. Joris van den Berg levert het commentaar bij de beelden. Verder in deze uitzending aandacht voor andere sporten, waaronder wielrennen (Parijs-Nice) en schaatsen (WB-finale in Stavanger).

In deze uitzending van NOS Studio Sport waren Joris van den Berg en Niels Kerstholt te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Stomphorst. Deze uitzending van het programma NOS Studio Sport met de titel KPN WK Shorttrack werd uitgezonden op zaterdag 11 maart door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee