Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NioScoop - 15-10-2006

15-10-2006

NioScoop

752 x bekeken | 0 reacties
5
Ramadan festival
Het Ramadan festival wordt nu voor het tweede jaar georganiseerd. Met meer dan 500 verschillende iftars in acht verschillende steden, is het Ramadan festival het grootste festival in Nederland. We bezochten de nationale iftar in het stadhuis van Rotterdam en een buurt iftar in Amsterdam-West. Nioscoop sprak met festival voorzitter Ahmed Larouz, Minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie Rita Verdonk en advocate Mr.Famile Arslan over het nut van deze bijeenkomsten.

Het Vlaams Belang
Het Vlaams Belang heeft afgelopen zondag bij de Belgische gemeenteraadsverkiezingen haar positie weer versterkt. Ondanks dat in Antwerpen, de bakermat van de partij, de socialisten hebben gewonnen, is de populariteit van het extreem-rechtse gedachtegoed in heel BelgiŽ toegenomen. Maakt de Belgische islamitische gemeenschap zich zorgen? In Nioscoop een reportage vanuit Antwerpen en Brussel met islamitische politici van diverse partijen over het Vlaams Belang, racisme, discriminatie, fundamentalisme en polarisatie in de Belgische samenleving.

Deze uitzending van het programma NioScoop is uitgezonden op zondag 15 oktober. Te gast was Rita Verdonk. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
  • NioScoop 15-10-2006
  • Algemene waardering
    5
  • Andere uitzendingen NioScoop